[Kupię] Gry Xbox 360 |
Autor |
Wiadomość |
conpress
moderator
Pomógł: 12 razy Dołączył: 17 Lut 2010 Posty: 2771 Skąd: z bliska
|
Wysłany: Pon Gru 31, 2018 00:17 [Kupię] Gry Xbox 360
|
|
|
jak w temacie kupie jakieś gry dla młodszego członka naszej rodziny na Xbox 360.. gry "powiedzmy dla maxymalnie 10-12 latka.." (np mam takie GTA.. ale on jest jeszcze na to za młody )
jakby coś komuś zalegało - proszę o info.. |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Jeśli facet mówi, że coś naprawi, to znaczy, że to zrobi. Nie trzeba mu o tym cały czas co pół roku przypominać..
|
|
|
|
|
grzeszak
Kierowca Rajdowy
Pomógł: 5 razy Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 1368 Skąd: Tczew
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2019 13:56 Re: Gry Xbox 360
|
|
|
conpress napisał/a: | jak w temacie kupie jakieś gry dla młodszego członka naszej rodziny na Xbox 360.. gry "powiedzmy dla maxymalnie 10-12 latka.." (np mam takie GTA.. ale on jest jeszcze na to za młody )
Na GTA jest za młody? Mój 2 latek w to śmiga |
|
|
|
|
conpress
moderator
Pomógł: 12 razy Dołączył: 17 Lut 2010 Posty: 2771 Skąd: z bliska
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2019 19:18 Re: Gry Xbox 360
|
|
|
grzeszak napisał/a: | conpress napisał/a: | jak w temacie kupie jakieś gry dla młodszego członka naszej rodziny na Xbox 360.. gry "powiedzmy dla maxymalnie 10-12 latka.." (np mam takie GTA.. ale on jest jeszcze na to za młody )
Na GTA jest za młody? Mój 2 latek w to śmiga |
nie wiem co on robi w tym GTA.. może tylko "jeździ.." poniżej przykład na co można było się natknąć w tej skąd inąd zarąbistej grze.. https://youtu.be/yYbrUCNyWRE?t=182 - po prostu na razie niech se pyka w Minecrafty jakieś a nie ogląda wirtualne cycki |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Jeśli facet mówi, że coś naprawi, to znaczy, że to zrobi. Nie trzeba mu o tym cały czas co pół roku przypominać..
|
|
|
|
|
|