Teoretyczny przebieg samochodów |
Autor |
Wiadomość |
Huragan
Kierowca Rajdowy

Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Lut 2010 Posty: 1453 Skąd: Starogard
|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 22:47
|
|
|
Mati_87 napisał/a: | nie jestem do konca przekonany ale pamietam ze u mnie ktorys z kolei "numer" mial 6 cyfr i po 3 cyfrach byl odstep i to wygladalo jak przebieg, a kolega mnie zapewnial ze to jest przebieg... nie wiem czy to do konca prawda, ale jestem sklonny w to uwierzyc |
mozesz żyć w tym przekonaniu A jesli chodzi o cofanie zegarów to jak sie zrobi to dobrze to nie jestesmy w stanie do tego dojść-jeśli chodzi o sprawdzanie przez serwis to tylko dziala w nowych autach -bo ponad 5 lat to i tak o kand d... kto to serwisuje ? A co za tym idzie nie mamy historii i kolo sie zamyka. |
_________________ ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA 504-074-873
huragan.sierrafan.pl
NAPEŁNIANIE KLIMATYZACJI (czyszczenie ukladu,wymiana oleju w układzie) 120PLN
 |
|
|
|
 |
Fery
Kierowca Rajdowy GHOST RIDER

Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1572 Skąd: Starogard Gd.
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 01:59
|
|
|
hej Huragan, ja serwisuje, właśnie moja niunia jest w serwisie i ją naprawiają (zaliczona latarnia) he. Liczę się z tym że przy sprzedaży nowy nabywca będzie wszystko wiedział co z jeep-em się działo po przez wgląd historii i słusznie. |
Ostatnio zmieniony przez Fery Pią Gru 31, 2010 01:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mati_87
Kierowca kat. B świeca

|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 02:45
|
|
|
jesli macie racje, to lepiej dla mnie bo kosmiczny przebieg mi wtedy pokazalo az nie chcialo sie wierzyc.... |
_________________ Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić... |
|
|
|
 |
daro_8828
Kierowca Skutera

|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 12:03
|
|
|
w bmw prawie zawsze wychodzi 370 na tym tescie zegarów , zawsze jak kupywałem jakies bmw to to robilem i wkrecalem ludziom ze ma 370 wtedy oddawali taniej , ale to faktycznie jest chyba jakis numer zegarow albo farby czy cos nie pameitam . |
_________________ Mercedes W210 Kombi 99' 3.0 TD
SKUP AUT !! PŁATNE GOTÓWKĄ !!
509-706-137 |
|
|
|
 |
marasss2
Kierowca Skutera

|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 16:53
|
|
|
Ja moje auto ponad roku temu sciagalem z niemcowni i miało przebieg 117 tys audi a3 99 rok było jako 3 w rodzinie i strasznie mnie zaciekawil ten przebieg i pojechalem do serwisu na sprawdzenie histori i wszystko sie zgadzało z ksiazka daty,wymiany i przebieg.Wiec jesli auto bylo serwisowane to mozna historie sprawdzic w serwisie w komputerze w ich sieci bo w naszych czasach to sama ksziazka to nic nie warty swistek a ta ich baza danych to zawsze wieksza szansa realnosci przebiegu. |
_________________ Jest TURBO
Jest QUATTRO
jest ZABAWA |
|
|
|
 |
Mati_87
Kierowca kat. B świeca

|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 17:25
|
|
|
cale szczescie bo juz sie martwilem... |
_________________ Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić... |
|
|
|
 |
badred
Kierowca Skutera v2000 kiedys bylo :(

|
Wysłany: Sob Sty 01, 2011 14:36
|
|
|
ja nie wiem jaki jest u mnie przebieg z tego co pamietam to cos miedzy 230-a 250 tys a auto jest z 91 roku ja obstawiam na przebieg ok 400 tys po stanie all elementow a co do stanu licznika / przebiegu silnika to juz wogole nie ma co mowic
ja sam osobiscie juz wkladam do mojego auta 4 silnik wiec co to ma za znaczenie te kilka cyferek ocenia sie stan techniczny czesto kupuje sie sercem i tyle |
_________________ Nie wiesz ! Nie wiesz ! Nie rozumiesz nic !
Nie wiesz ! Nie wiesz ! Nie rozumiesz nic ! |
|
|
|
 |
|