Czyszczenie alcantary |
Autor |
Wiadomość |
Halk
Kierowca Rajdowy Stig z Włoch
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Gru 2011 Posty: 709 Skąd: okolice Czeczewa
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2017 22:49 Czyszczenie alcantary
|
|
|
Cześć.
Opiszę problem. Kupiłem auto w którym alcantara straciła kolor. Wydaje mi się że to przez słońce Czy znacie preparaty do czyszczenia i impregnacji odtworzą kolor chociaż w jakimś stopniu? W internecie nie ma jasnej informacji o tym.
Jak znacie jakiś środek- wrzućcie link. |
_________________ "Dopóki nie podjąłeś decyzji i jeszcze się wahasz to jednocześnie nie dajesz z siebie 100%. Jesteś tym facetem, który na autostradzie jedzie lewym pasem 50 km/h i nie dość, że sam nie czerpie przyjemności z jazdy, to jeszcze wkurza wszystkich dookoła." |
|
|
|
|
OSKA
Szybki i wściekły
Pomógł: 5 razy Dołączył: 22 Kwi 2011 Posty: 6613 Skąd: Kłodawa
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2017 00:44
|
|
|
poszukaj na fb grup poświęconych car detalingowi , oni tam mają magiczne sztuczki |
_________________ Limity takie jak strach są tylko złudzeniem ...
Work Hard!
Dream Big! |
|
|
|
|
Krzysztof
moderator
Pomógł: 15 razy Dołączył: 17 Lut 2010 Posty: 14808 Skąd: Starogard Gdański
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2017 08:34
|
|
|
SQL z naszego forum mial koszulke z reklama detalingu zapytaj go |
_________________ Człowiek może osiągnąć wszystko czego pragnie, jeśli tylko pomoże innym w osiągnięciu tego – czego oni pragną.
Zig Ziglar
Moja Niemiecka Taryfa
http://www.autostarogard.pl/viewtopic.php?t=7001 |
|
|
|
|
sQk
Kierowca kat. B
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Sie 2015 Posty: 201 Skąd: Starogard Gdański
|
Wysłany: Nie Paź 15, 2017 19:46
|
|
|
Jak nie bawiłeś się nigdy z alcantarą to łatwo można coś spiep**yć.
Są preparaty które przywrócą dawny blask alcantarze, chociaż nie obiecuję tego bo nie widziałem jej na żywo... Lecz w detailingu nie ma rzeczy niemożliwych, aczkolwiek pamiętaj że to kosztuje, czyszczenie skór, materiałów syntetycznych itp nie jest tanią rzeczą ani łatwą.
Wpadnij dziś na spota to Ci coś doradzę |
_________________ Ogarnianie wnętrz aut kompleksowo - pisz, dzwoń |
|
|
|
|
Halk
Kierowca Rajdowy Stig z Włoch
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Gru 2011 Posty: 709 Skąd: okolice Czeczewa
|
Wysłany: Nie Paź 15, 2017 20:08
|
|
|
sQk napisał/a: | Jak nie bawiłeś się nigdy z alcantarą to łatwo można coś spiep**yć.
Są preparaty które przywrócą dawny blask alcantarze, chociaż nie obiecuję tego bo nie widziałem jej na żywo... Lecz w detailingu nie ma rzeczy niemożliwych, aczkolwiek pamiętaj że to kosztuje, czyszczenie skór, materiałów syntetycznych itp nie jest tanią rzeczą ani łatwą.
Wpadnij dziś na spota to Ci coś doradzę |
Wiem- mikrowłókno to mściwa małpa. Zdaję sobie sprawę że to nie mało kosztuje, dla mnie nie ma to znaczenia. Ma to wyglądać,spełnić moje oczekiwanie i tyle. Dzisiaj obgadamy temat |
_________________ "Dopóki nie podjąłeś decyzji i jeszcze się wahasz to jednocześnie nie dajesz z siebie 100%. Jesteś tym facetem, który na autostradzie jedzie lewym pasem 50 km/h i nie dość, że sam nie czerpie przyjemności z jazdy, to jeszcze wkurza wszystkich dookoła." |
|
|
|
|
marasss2
Kierowca Skutera
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2017 01:14
|
|
|
Jutro TVN turbo 101 napraw będą pokazywać coś o alcantarze |
_________________ Jest TURBO
Jest QUATTRO
jest ZABAWA |
|
|
|
|
Daria
Kierowca Rajdowy Rozważny kierowca :)
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2017 17:13
|
|
|
Jak bedziesz chcial skorzystac z firmy, ktora sie tym zajmuje to wrzucam link do strony. Polecam.
http://mpcustoms.pl/ Na facebooku są jako Auto Detailing Starogard. |
_________________ Kiedyś traktowalam ludzi dobrze.
Teraz - z wzajemnością. |
|
|
|
|
|