Dyfer do zaspawania |
Autor |
Wiadomość |
CoTT
Jestem Nowy
|
Wysłany: Nie Paź 22, 2023 12:29 Dyfer do zaspawania
|
|
|
Dzień dobry,
jak w temacie, jest dyfer do zaspawania. Jest w okolicy jakiś specjalista, co to już nie raz, nie dwa robił i zna się na rzeczy?
Chciałem to Huraganowi zawieźć, ale pocałowałem klamkę. Może zły dzień trafiłem, może na wyjeździe gdzieś był, nie wiem.
W ogóle udziela sie ktoś jeszcze na tym forum? Wiem, wiem, nikt mnie nie zna, rejestrowałem się tu wieki temu, parę osób z forum spotkałem może raz czy dwa .. czarnym W124 wtedy śmigałem. |
_________________ ''Something is obviously wrong here, is the supercharger set to suck instead of blow?!'' |
|
|
|
|
Halk
Kierowca Rajdowy Stig z Włoch
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Gru 2011 Posty: 709 Skąd: okolice Czeczewa
|
Wysłany: Wto Paź 24, 2023 11:12
|
|
|
Pytanie, gdzie byłeś. Huragan częściej jest w Dos Calvos Customs. Próbowałeś do niego zadzwonić/messenger? |
_________________ "Dopóki nie podjąłeś decyzji i jeszcze się wahasz to jednocześnie nie dajesz z siebie 100%. Jesteś tym facetem, który na autostradzie jedzie lewym pasem 50 km/h i nie dość, że sam nie czerpie przyjemności z jazdy, to jeszcze wkurza wszystkich dookoła." |
|
|
|
|
CoTT
Jestem Nowy
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2023 18:28
|
|
|
Byłem tu:
Żabno 7E, 83-200 Żabno, Polska
I nie, nie dzwoniłem wcześniej. |
_________________ ''Something is obviously wrong here, is the supercharger set to suck instead of blow?!'' |
|
|
|
|
Krzysztof
moderator
Pomógł: 15 razy Dołączył: 17 Lut 2010 Posty: 14808 Skąd: Starogard Gdański
|
Wysłany: Wto Paź 31, 2023 09:57
|
|
|
Huragan pracuje teraz w firmie https://doscalvoscustoms.com/ więc trzeba by się umówić jakoś wcześniej.
Jeżeli masz whatsup to puść mi sms dodam Ciebie do grupy tam zapytasz i się dowiesz. Bo wiem, ze ktoś faktycznie spawał.
mój numer 507 621 222 |
_________________ Człowiek może osiągnąć wszystko czego pragnie, jeśli tylko pomoże innym w osiągnięciu tego – czego oni pragną.
Zig Ziglar
Moja Niemiecka Taryfa
http://www.autostarogard.pl/viewtopic.php?t=7001 |
|
|
|
|
|